Srećan rođendan

Живи, певај, уживај и плеши јер човек је рођен да живи и греши. Потроши дане, продивљај ноћи јер једном се ни то неће моћи! Срећан рођендан!
Ako pojam srece nije iluzija, i ako covek ne može biti srecan, onda želim da ti svaki dan bude lep kao san, kao radost, kao ljubav... SRECAN RODJENDAN!
Dok ti slavis svoj rodjendan,ja slavim nase prijateljstvo koje delimo tako dugo.Prelepo je imati tebe za druga.
Neka ti ljubav bude oslonac, a sreća veran pratilac, neka ti život bude najlepši san, od srca ti želim srećan rođendan!
Zaboravi muku i boli, na danasnji dan samo se voli. Ne dozvoli da ti zelje neko kvari, na danasnji dan sve ih ostvari!!! Srecan Rodjendan.. :)
Neka ti tuga ne bude drug i put sreće nek' ti je beskrajno dug, da ostvariš svaki san i da ti s' osmehom prođe svaki dan !
Neka ti svaki trenutak bude ispunjen srecom,svaka sekunda radoscu,svaki minut ostvarenom zeljom,svaki sat ispunjen dobrim zdravljem,svaki dan ispuni osmehom,svake godine,decenije,veka,sve to ispocetka..
Putevi ce se ukrstiti, spajati i razdvajati. Putovaces metroom sopstvenog zivota. I kad budes najjaca i najslabija i kad izgubis sve i dobijes previse, uvijek ces na nekoj stanici, na nekoj klupi, pronaci slike naseg prijateljstva i imaces mene kad god ti to bude trebalo. SRECAN RODJENDAN:)
Ljubav i zdravlje, radost i sreću stavljam sve u istu vreću i šaljem hitno jer je vrlo bitno! Sve želje tvoje i najlepši san nek ti donese ovaj dan! Srećan rođendan!!!
Zelim ti ono sto se niko nije setio da ti pozeli a sto iscekujes cuteci
Neka i to neizrecene sto samo ti znas bude ispunjeno. SRECAN RODJENDAN
Ako zaista postoji sreca, i u njoj utkano sve ono sto zivot cini lepsim, moje su iskrene zelje, da sva ta sreca bude upucena tebi za rodjendan.
Ako u zivotu zaista postoji SRECA i u njoj utkano sve sto zivot cini LEPSIM, onda su MOJE zelje da ta SRECA bude upucena TEBI! SRECAN RODJENDAN!!!

Dodaj novu poruku

Broj znakova: 0