SMS poruke za Dan zaljubljenih

Са љубављу режи лозу,биће вина рујна на наш празник Св.Трифуна.Православље веро жива можемо ли ми без Valentina?
Volim duso da za tebe disem,volim sreco da ti pesme pisem.Ponekad se mene seti kad se slavi Trifun sveti.
"Čitaj sada ovo polako, niko kao ja te ne voli ovoliko jako, i da te još više želim to ti sada pišem, ja bez tebe više ne mogu da dišem!"
Ti na jednom, a ja na drugom kraju, kao anđeli u nebeskom raju. Anđeli se sastaju sa Bogom, a nadam se da ću se i ja sastati sa tobom :*
Šta da ti šapnem, šta da ti pišem kad te volim koliko dišem! Kredit trošim, ruke morim: kratko i jasno - ja te volim!
Gde si moje medeno, bez tebe sve je ledeno. Čuvam poljupce samo za tebe, želim te odmah kraj sebe. Imam ti nešto reći, kratko u dve reči, a one glase: volim te.
Znam tvoje ime, znam tvoje prezime, znam gde živiš, znam miris tvoje kose, samo ne znam ukus tvojih usana. Daj, pomozi nije fer da padnem na jednom pitanju :)
Kad se sretnu oči naše, spustiću pogled dole, neka ti bude jasno da te moje oči vole, teram te od sebe, sa sobom se borim, želim da te mrzim a prokleto te volim...Veljkoo, bebo, jasno ti je....?
Poleteli anđeli poput ptica, dotakli predivan osmeh tvoga lica, nek ponesu poruku na krilima belim da srećan dan zaljubljenih od srca ti želim!!!
Ljubav su mora,ljubav su neba,ljubav je sve sto ljudima treba,ljubaj je potok sto tece iz raja a poljubac putic sto dva srca spaja.Srecan ti dan zaljubljenih
Kako je tuzno kad padne vece,
cekas nekog, a doci nece,
hiljadu reci mnogo je,
deset reci malo je,
al dve reci govore sve,
koliko rado bih da VIDIM TE!
ljubav nema nikad kraja i srece neces znati koje mane ima tvoja ljubav ljudi ce misliti da ti je srce jos useljeno bolje da preskocis cekanje sakupis hrabrost i kazes joj da ti se svida

Dodaj novu poruku

Broj znakova: 0