SMS poruke za Dan zaljubljenih

Са љубављу режи лозу,биће вина рујна на наш празник Св.Трифуна.Православље веро жива можемо ли ми без Valentina?
Volim duso da za tebe disem,volim sreco da ti pesme pisem.Ponekad se mene seti kad se slavi Trifun sveti.
Ti na jednom, a ja na drugom kraju, kao anđeli u nebeskom raju. Anđeli se sastaju sa Bogom, a nadam se da ću se i ja sastati sa tobom :*
Šta da ti šapnem, šta da ti pišem kad te volim koliko dišem! Kredit trošim, ruke morim: kratko i jasno - ja te volim!
"Čitaj sada ovo polako, niko kao ja te ne voli ovoliko jako, i da te još više želim to ti sada pišem, ja bez tebe više ne mogu da dišem!"
Gde si moje medeno, bez tebe sve je ledeno. Čuvam poljupce samo za tebe, želim te odmah kraj sebe. Imam ti nešto reći, kratko u dve reči, a one glase: volim te.
Znam tvoje ime, znam tvoje prezime, znam gde živiš, znam miris tvoje kose, samo ne znam ukus tvojih usana. Daj, pomozi nije fer da padnem na jednom pitanju :)
Kad se sretnu oči naše, spustiću pogled dole, neka ti bude jasno da te moje oči vole, teram te od sebe, sa sobom se borim, želim da te mrzim a prokleto te volim...Veljkoo, bebo, jasno ti je....?
Volela sam ludo jednog decka, on bio zaljubljen u drugu patila sam i molila Boga da me bar pogleda, ta zelja se tek sad ostvaruje, ali kasno, on sad voli mene, a ja drugog, neka ga, neka vidi kako je voleti i gledati kako me drugi ima, neka pati da mu vratim za moje dane suza i tame, nek on oseti tugu i bol, pa tek tada moze biti moj....
pliva labud preko save nosi Pismo na vrh glave.....u tom pismu samo tri rece VOLIM TE NAJVISE
koliko je u moru kapi za jednu vise volim te netrudi se da ih brojis nemoguce je na mom srcu pise kuca za tebe

Dodaj novu poruku

Broj znakova: 0