Hej, dobrodošla na sajt sa najlepšim SMS porukama, samo za tebe! Pomozi nam da napravimo najbolju zbirku porukica i dodaj svoje omiljene poruke. Možeš i da glasaš za naše poruke klikom na + ili -. Pomozi nam da izaberemo najbolje!

SMS porukice

Sve SMS poruke na jednom mestu!

Najnovije SMS poruke

+ 1 : 0 -

Negde u daljini pogled mi se gubi moje srce ljubi Prolazi mi mladost u c

ežnji vene daleko si daleko od mene...ali ja moje suze da sakrijem neumem i neznam kako god zvucilo ja sam danas bio sutra neznam da li cu biti ali znaj da imao sam te.

Poruku #22189 šalje: , [Ljubavne]
+ 0 : 0 -

Volim te ali ti to ne mogu reci.I ovi dani ce brzo proteci.Ostavices prazninu u mom srcu,devojcicu punu tuge,I LOVE YOU!!!

Poruku #22188 šalje: , [Ljubavne]
+ 0 : 0 -

Nije sramota voleti nekog i dati mu zivot ceo.Ali bez tuge nema pouke..

Poruku #22187 šalje: , [Ljubavne]
+ 83 : 0 -
Šalje: Milica
+ 0 : 0 -

Volim te al te nemam.Sve jedno igru necu da predam!

Poruku #22186 šalje: , [Ljubavne]
+ 0 : 0 -

Volim te budalo moja..
Danas,sutra,zauwek!

Poruku #22185 šalje: , [Ljubavne]
+ 0 : 0 -

Volim te danas,sutra,zauwek!!

Poruku #22184 šalje: , [Ljubavne]
+ 0 : 1 -

Ajde da se dogoborimo da se vidimo.ja ns a to bg daj na Neko broj ili kako da komuniciramo

Poruku #22183 šalje: , [Šaljive]
+ 0 : 0 -

TI SI KAO ZVEZDA PLAVO NEBO KRASIS ANDJELI TE CUVAJU DA SE NE UGASIS ZATO N POSTOJI NEKO KOME TVOJ SJAJ TREBA a taj sjaj ce da ga ispece xm ako ako samo ti sjaji ko zvezda na oblacima.maglina nam poglede kvari.

Poruku #22182 šalje: , [Ljubavne]
+ 0 : 0 -

Orah bez jezgra zove se ljuska,cura bez momka zove se guska!

Poruku #22181 šalje: , [Ostalo]
+ 1 : 0 -

Kako se zove bankomat na mađarskom?
-Sere keš
Waaaauuuu

Poruku #22180 šalje: , [Šaljive]
+ 0 : 1 -

imam tebe imas mene i nesto mi nedostaje,a to me boli i bole ce me jos dugo ljubavi moja dali znas kako mije dali si se nekad uplakala kau ja zajedno smo ali nesto nedostaje kod mene i ja neznam kako cu dalje ako ti imas snage i volje ti me povedi jer ja vise nemam i neznam dalje.

Poruku #22179 šalje: , [Ljubavne]
+ 0 : 0 -

volim da te gledam kako spavas kroz misli svoje da pratim svaki tvoj dah da svaki tvoj otkucaj srca cujem Laku noć ljubavi lepo sanjaj necu dozvoliti da ti niko pokvari san moj je san stvoren kau kroz san sa dve strane razlicite i svakoj strani ja tebe ugledam.

Poruku #22178 šalje: , [Ljubavne]
+ 0 : 0 -

i ovog jutra cu leci sa jednom zeljom ne necu ti reci moraces sama da pogodis ljubavi draga.nosim te da te nezaboravim od kad te neljubim ja se polako topim nebih na meni nijedan tvoj dragi se istopio ali znaj onaj koji voli i nezaboravlja kada shvatis de si gresila ja cu se tada istopiti i nestati.

Poruku #22177 šalje: , [Ljubavne]
+ 0 : 0 -

docicu ti u san. na obraz staviti dlan, nezno pomilovati. necu pustiti suzu, poljubicu te, i tiho nestati u noci odakle sam se i stvorio. dok budes sanjala neces ni znati da dolazio sam ti u nocima umornim.

Poruku #22176 šalje: , [Ljubavne]
+ 0 : 0 -

Svаki zalazak sunca dаje nam jedаn dаn mаnje Ali svаki izlаzаk nаm dаje jošs jedаn dаn nаde ljubavi Dаkle, uvek se nаdаmo nаjbolje Dobro ti veče i lep dan ti zelim. ali upamti ovo jos te vise volim svakim danom sve jace

Poruku #22175 šalje: , [Ljubavne]

Dodaj novu SMS poruku!Broj znakova: 0