Hej, dobrodošla na sajt sa najlepšim SMS porukama, samo za tebe! Pomozi nam da napravimo najbolju zbirku porukica i dodaj svoje omiljene poruke. Možeš i da glasaš za naše poruke klikom na + ili -. Pomozi nam da izaberemo najbolje!

SMS porukice

Sve SMS poruke na jednom mestu!

Najnovije SMS poruke

+ 4 : 2 -

Noćas zvezde pišu tvoje ime i vetar na tebe miriše. Srce mi se raznezilo time pa ti poruku piše da ti kaže da te voli na svetu najviše.

Poruku #42 šalje: , [Ljubavne]
+ 104 : 25 -

Док зека вози авион, шаљем ти пољубаца милион. Док зека у рупи зебе ја мислим на тебе. Баш се зеки сада штуца, за тебом ми срце куца.

Poruku #41 šalje: , [Ljubavne]
+ 163 : 64 -

Отишао си е па нек си, ниси био Бог зна sexy. Свака ти је нешто дала, а ја сам те зајебала. Сунце сија и без тебе, према томе ко те јебе!

Poruku #40 šalje: , [Šaljive]
+ 83 : 0 -
Šalje: Milica
+ 10 : 5 -

Dosta mi je svega,suza i neprespavanih noci,dosta mi je zeljeti te tiho u samoci...Dosta mi je ove ljubavi,nemira u dusi...dosta mi je tebe i bola koji gusi...

Poruku #38 šalje: , [Ljubavne]
+ 2 : 1 -

www.love.com Loading...IIIIIIIIIIIIII 10%IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 30%IIIIIIIIIIIIIIII 100% Done! YOU ARE SUCCESFULLY LOADED IN MY HEART...

Poruku #5 šalje: , [Ljubavne]
+ 62 : 19 -

Бог створи сунце топло и сјајно, створи месец мио и драг, створи море бистро и дубоко. На крају створи тебе... Неку пиздарију је морао да направи.

Poruku #4 šalje: , [Šaljive]
+ 16 : 6 -

Честитамо, Ви сте добитник главне награде у игри коју спонзорише предузеће "НАБИЈЕМ ТЕ" д.о.о. За преузимање награде скините гаће и позовите овај број.

Poruku #3 šalje: , [Šaljive]
+ 68 : 17 -

Ћао! У полицијској сам станици! Ухватили су ме и имају случај против мене: ПОСЕДОВАЊЕ СЛАТКОГ ЛИЦА! Уништена сам. Треба ми неко ружан да ме избави. МОЛИМ ТЕ помози ми!

Poruku #2 šalje: , [Šaljive]
+ 44 : 17 -

Зашто ме тако глупо гледаш? Ја сам твој мобилни! Само сам хтео на свеж ваздух! Било ми је превише мрачно и тесно у твом џепу! Сада је боље. Хвала!

Poruku #1 šalje: , [Šaljive]
+ 153 : 46 -

Срце ти је сасвим у реду _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ али зато мозак ---------------------------- забрињавајуће!!! Почни да мислиш на мене.

Poruku #32 šalje: , [Ljubavne]
+ 198 : 60 -

И ноћас ћеш бити моја дивља лавица, узбудиће те опет моја крута палица, јер ја сам твој вранац а ти моја јахачица, јер ја сам твој... а јој, погрешио сам број!

Poruku #31 šalje: , [Poruke za muvanje]
+ 34 : 9 -

Добићеш ме кад се најмање надаш, насмејаћеш се кад ме видиш, пожелећеш ме опет, а ја ћу мало каснити. Чекај ме - твоја СМС порука.

Poruku #30 šalje: , [Šaljive]
+ 126 : 45 -

"Сад ми те је стварно доста, Ово је превазишло сваку меру и не желим имати никаква посла са тобом, заправо одјеби од мене!" - рече зец и баци шаргарепу!

Poruku #29 šalje: , [Poruke za muvanje]
+ 24 : 34 -

Украшћу те ноћас, одвешћу те у шуму, везаћу те за дрво и ТУЦАЋУ ТЕ, ТУЦАЋУ ТЕ, ТУЦАТИ... КАМЕНОМ ПО ГЛАВИ!

Poruku #28 šalje: , [Poruke za muvanje]
+ 12 : 12 -

Ваш телефонат много оптерећива нашу мрежу те ви молимо да ги загасите или ги отворите сас француски кључат и онда ги бубните от бетонче. МОБТЕЛ ПИРОТ

Poruku #27 šalje: , [Šaljive]

Dodaj novu SMS poruku!Broj znakova: 0