Hej, dobrodošla na sajt sa najlepšim SMS porukama, samo za tebe! Pomozi nam da napravimo najbolju zbirku porukica i dodaj svoje omiljene poruke. Možeš i da glasaš za naše poruke klikom na + ili -. Pomozi nam da izaberemo najbolje!

SMS porukice

Sve SMS poruke na jednom mestu!

Najnovije SMS poruke

+ 68 : 17 -

Ћао! У полицијској сам станици! Ухватили су ме и имају случај против мене: ПОСЕДОВАЊЕ СЛАТКОГ ЛИЦА! Уништена сам. Треба ми неко ружан да ме избави. МОЛИМ ТЕ помози ми!

Poruku #2 šalje: , [Šaljive]
+ 45 : 17 -

Зашто ме тако глупо гледаш? Ја сам твој мобилни! Само сам хтео на свеж ваздух! Било ми је превише мрачно и тесно у твом џепу! Сада је боље. Хвала!

Poruku #1 šalje: , [Šaljive]
+ 153 : 48 -

Срце ти је сасвим у реду _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ али зато мозак ---------------------------- забрињавајуће!!! Почни да мислиш на мене.

Poruku #32 šalje: , [Ljubavne]
+ 83 : 0 -
Šalje: Milica
+ 199 : 60 -

И ноћас ћеш бити моја дивља лавица, узбудиће те опет моја крута палица, јер ја сам твој вранац а ти моја јахачица, јер ја сам твој... а јој, погрешио сам број!

Poruku #31 šalje: , [Poruke za muvanje]
+ 34 : 9 -

Добићеш ме кад се најмање надаш, насмејаћеш се кад ме видиш, пожелећеш ме опет, а ја ћу мало каснити. Чекај ме - твоја СМС порука.

Poruku #30 šalje: , [Šaljive]
+ 126 : 45 -

"Сад ми те је стварно доста, Ово је превазишло сваку меру и не желим имати никаква посла са тобом, заправо одјеби од мене!" - рече зец и баци шаргарепу!

Poruku #29 šalje: , [Poruke za muvanje]
+ 24 : 34 -

Украшћу те ноћас, одвешћу те у шуму, везаћу те за дрво и ТУЦАЋУ ТЕ, ТУЦАЋУ ТЕ, ТУЦАТИ... КАМЕНОМ ПО ГЛАВИ!

Poruku #28 šalje: , [Poruke za muvanje]
+ 12 : 12 -

Ваш телефонат много оптерећива нашу мрежу те ви молимо да ги загасите или ги отворите сас француски кључат и онда ги бубните от бетонче. МОБТЕЛ ПИРОТ

Poruku #27 šalje: , [Šaljive]
+ 202 : 63 -

Најновијим анкетама утврђено је зашто мушкарци устају ноћу. 10 % устаје да би нешто појели, 15% да би отишли у WC, а 75% устаје да би се вратило кући!!!

Poruku #25 šalje: , [Šaljive]
+ 35 : 19 -

We will now upgrade your brain-please wait............. Searching.......... searching........... still searching................ sorry, NO BRAIN found...

Poruku #24 šalje: , [Šaljive]
+ 5 : 4 -

Ја сам маји цив, досао сам путем појуке да ти казем којико те војим, и ако ми не одговојис на ову појуку - појесцу и тебе и тај тој тејефон!!!

Poruku #23 šalje: , [Ljubavne]
+ 2 : 4 -

Сваки пут кад помислим на тебе, направим себи звезду у срцу. Знаш ли колико сада имам звезда? Мислим да имам своје сопствено небо.

Poruku #22 šalje: , [Ljubavne]
+ 93 : 34 -

Ти си субјекат мога предикта. Заборави на перфекат мог живота јер императив мојих суперлативних осећања наглашава да ћемо имати срећан футур!

Poruku #21 šalje: , [Ljubavne]
+ 20 : 14 -

Продајем краву, металик шарена, са алуминијумским копитима, три дојке, бесплатно HI-FI мукање, цена 1200 долара а може и замена за вола!

Poruku #20 šalje: , [Šaljive]
+ 73 : 24 -

Рекла си да не желиш више да се видимо, али ипак дођи, угасићу светло!

Poruku #19 šalje: , [Šaljive]

Dodaj novu SMS poruku!Broj znakova: 0