Poruke za čestitanje Uskrsa

Bog voli i čuva nas, ali to radi i policijski čas.
Uskršnji ručak postavljen na stolu, jaja ofarbana u asepsolu.
Korona se kontaktom lako prenese, Mir Božiji Hristos Vaskrese.
Meni mali Zeka reče da vam želi puno sreće, puno šunkice i jaja, ljubavi i zagrljaja, a još k tome dragi Bože i love koliko može! SREĆAN USKRS
Uskrs je dan sveti da se svako za ponekog seti,da obiđu zdravi bolesnoga da veseli teše zaloanoga,da se sretnik s nesretnikom druzi odbacenom ruka da se pruzi.Zavađeni svi da se pomire i da ljubav Bozju svetom šire.HRISTOS VOSKRESE!
jaja se lome,jluske lete,pravi prijatelji se uvek sete i uvek znaju uskrs da cestitaju,nek vas prate lepe zelje;zdravlje,sreca i veselje.sretan uskrs.hristos vaskrese.
Veseli zeka livadom trci,a u sapicama punu korpicu drzi.Srecu,radost i veselje to su moje Uskrsnje zelje.Kad do tebe zeka skokne,zelim da te u lice cmokne,da ti punu kotaricu nade i srece donese,a sve brige i tugu odnese.SRECAN USKRS! Hristos voskrese.
Stigo je uskrs srce kuca doslo je vreme da se tuca.Jutro je stiglo radost u nama budi,doslo je vreme da se budi,crvena jaja srecu donose doslo je vreme HRISTOS VOSKRESE.
Jedan mali zeko svasta bi ti rek'o,al' od silne zelje stih mu je uteko.Zato samo veli: Danas se veseli-SRECAN VASKRS SVIMA KOLIKO VAS IMA!! HRISTOS VOSKRESE!! :)
Теби се Боже данас молим, за све оне које волим. Испуни им сваку жељу, нека живе у весељу, неки сваки буде дан као ВАСКРС радостан. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
I kada te svi napuste i okrenu ti ledja. Kada mislis dasi potpuno sam! Seti se da te neko posmatra i cuva od iskusenja jer on je uvek stobom. Tada reci svima ostajte smilim bogom. Nek vam on srecu donese koliko vi meni boli jer on svoje stado podjednako voli. Hristos voskrese i svima zdravlje oprostaj i ljubav donese!!
Nekada davno Hristos se rodi vodio je ljude ka slobodi,ljude je za cas lecio ko da je zid krecio.Svojom dobrotom ljude je vodio i od svih zla oslobodio.Nakon smrti treceg dana VOSKRSNU HRIST bez mana.HRISTOS VASKRESE!!!

Dodaj novu poruku

Broj znakova: 0