Najlepše ljubavne poruke na svetu

Gledam te
Dok spavaš
Svaki milimetar
Tvoje kože bi da ljubim
Da kroz tvoju kosu
Svoje prste provučem
I da te polako svučem
Da uživamo u trenucima lepim
Jer moju dušu
Sa tvojom lepotom krepim
Mrzim daljinu koja nas razdvaja, ali mi je nekad draga, jer čini da te poželim i da mi nedostaješ. 💞💎💎💞
Ljubav je kad sve o tebi znam i sve što znam ti opraštam. Ljunav je kad sve o tebi znam, a da, da te volim, nastavljam.
Volim te ali ti to ne mogu reci.I ovi dani ce brzo proteci.Ostavices prazninu u mom srcu,devojcicu punu tuge,I LOVE YOU!!!
Svаki zalazak sunca dаje nam jedаn dаn mаnje Ali svаki izlаzаk nаm dаje jošs jedаn dаn nаde ljubavi Dаkle, uvek se nаdаmo nаjbolje Dobro ti veče i lep dan ti zelim. ali upamti ovo jos te vise volim svakim danom sve jace
Nekada mislim da sam sama, da nemam nikoga, da me niko ne razume, da mi nema pomoci. Postoji neki decko koji mi je stalno u glavi, ali on me ne primecuje. Nisam sama, tu je moja porodica, stalno je uz mene. Razume me moja drugarica koja mi uvek pomogne. Nema veze sto me taj decko ne primecuje, srecna sam sto ga vidim.
Ne moj nikad plakati ti si prekrasno bice, svaka tvoja suza i mene ce taci, svaki tvoj tuzan pogled i mene zaboli jel znaj da te tvoja beba najvise voli...
Imaš oči kao nebo posle kise
Za njima se plače i uzdiše
Da li su plave boje
Al šta kome vredi nisu moje
Ljubav je kao reka iz raja,život je igra bez kraja.Tvoje oči su tako divne ,ljubavi ja bez tebe ne mogu da dišem.Tvoj osmeh je sunčev dan tvoja ljubav prema meni je tako čarobna,u mom srcu ćeš uvek biti poseban.
Samo pravo gledaj leđa nikom ne okreći.Pusti me u svoje srce od mene ne možeš pobeći,samo želim da zaš da te svim svojim srcem ljubavi moja jako želim!!!!

Dodaj novu poruku

Broj znakova: 0