Romantične poruke za laku noć

Kada noćas SKLOPIŠ oči, zamisli Vampira i on će doći.. videćeš na prozoru ružnu babu, pod krevetom - krastavu žabu, pod jastukom ti zmija spava... romantika... BOLI GLAVA!!!!
Nema te noćas, teško mi je bez tebe, ljubaw je swe jača, kada nisi uz mene.:(.Ljubim te puno, i želim ti miran san..Sutra nas čeka, nowi i lepši dan.:D.Laku noć andjele moj..:)
Šteta što si tako daleko jer noćas vodio bih te negde daleko da zajedno brojimo zvezde i da se ljubimo onako bezveze :*
Mislicu na tebe sve do jutra,cuvaj mi se ljubavi cucemo se sutra.Ubija ova samoca i ova tmurna noc cuvaj mi se ljubavi a sad laku noc.
V-alovi morski
O-bale spiraju
L-epote mora tu se skrivaju...
I-dok se male barke klate
M-oje oči
T-ebe
E-vo željno prate... laku noć bebi <3
Teško je kad voljena osoba nije kraj tebe da joj poželiš "LAKU NOĆ DUŠO MOJA" i da je poljubiš već moraš da joj pošalješ poruku.
ti si moja maca sto po srcu grebe volim taj oziljak jer je od tebe,pored tog oziljka tvoje ime pise zato te maco volim najvise!
Ako ikada budes krenuo da zaspis, a da pri tom ne pomislis na mene znaj da ja te noci necu pokraj tebe doci, a ako ipak pomislis veruj da se pomaci od tebe necu, makar mi pokraj groba upalili smrtnu svecu.. :) ♥
Cuvam te nedam te nikom , ja samo s' tobom zelim sve !!! Ljubavi laku noc i lepo mi spavaj... Volim te <3 P.J. <3
volim te volim milo moje i pozelim da se sanjas u ovoj mracnoj noci i pozelim ti LAKU NOC andjele moj...
Sanjaj nocas kad skopis oci. Moje su BUDNE owe noci. Moja NOC je bez TEBE cudna i uvek TUZNA do zore BUDNA. Ove ti reci SRCEM pisem. Za TEBE i nocas ljubavi DISEM. <3 <3 <3 :*
U tihoj noci dok srce strepi seti se mene moj andjele lepi, i ne ljuti se sto ti pisem jer bez tebe tesko disem i jos jednom ja te molim ne ljuti se sto te VOLIM.
Pokloniti prijatrljstvo onome koji ocekuje ljubav je isto sto i pruziti hleb onome koji umire od zedi.
sam u sobi u sijalicu gledam a tako zelim da ti se predam i tako dalje ja te zelim mislim na tebe i u flejzzzbuk blejim sam sa sobom sapucem i usima mrdam a ti me nejebes mislis da se sprdam
Nemogu da zamislim da te nepoljbim ,zaglim,i kazem volim te i neostavi me molim te.Jer ti si samo moj i ja samo tvoja i zato kazem cuvaj ga boze jer to je ljbav moja.

Dodaj novu poruku

Broj znakova: 0