Поруке за честитање Божића - Христос се роди!

Dragi dome Božić stiže, dragom Bogu da smo bliže, da te greje vatra sveta, da ti sreća kućom cveta, da krst časni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!!!
Srećan Božić živi bili, u zdravlju se veselili, neka vam Bog podari zdravlje, da nam tuge bude sve manje, da proslavite Božić kroz zdravlje i veselje i neka vam se ostvare sve želje. HRISTOS SE RODI!
Добри доме срећан Божић, у векове здрави били, с бадњаком се веселили. Нек вас срећа здрављу води, Мир Божји, Христос се роди!
Da vam kuća bude puna veselja, da vam se ostvari bar hiljadu želja, da vas blagoslov svuda vodi, SREĆAN VAM BOŽIĆ, HRISTOS SE RODI!!!
Mir u Zemlji, a u kući sloga, dobro zdravlje Gospoda Boga.
Da iskrene imaš prijatelje, da ti Gospod usliši sve želje.
Da sve radiš časno i pošteno, a u zdravlju trošiš zarađeno.
Stazom sreće nek te Gospod vodi, MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI
Ој народе Српски славни, слави Божић православни. Немој да нас наговоре, да славимо од невоље, да славимо политички кад се слави католички. ХРИСТОС СЕ РОДИ!
Evo badnjak kući stiže, evo Božić sve je bliže evo nama badnjeg jutra i Božić nam stiže sutra. Da donese sreće mnogo veliki vam Bog pomogo, badnjaci vam srećni bili u zdravlju ih naložili. Hristos se rodi!
Dobro jutro s milim bogom, anđeo je jutros s tobom. Božićno ti jutro sretno, sve neka je berićetno. Božja ruka neka vas vodi srećan Božić, Hristos se rodi.
SREĆAN BADNJI DAN I BOŽIĆ!
Da živiš dugo kao Krkobabić, da se zaljubiš kao Mrkonjić i da imaš para kao Mišković, a da te ne uhvati Vučić.
Hristos se rodi i zora svanu, svetlost blesnu i sunce granu. Sreća nek te kroz život vodi, kroz kuću nek vam zdravlje i ljubav hodi! Srećan Božić, Hristos se rodi!
Dođe Božić, dođe zima,ja vam želim sreću svima. Srećan život lepe žellje, radost, zdravlje i veselje. Srpska vera da vam godi Srećan Božić, HRISTOS SE RODI!
Dok ledeni kristal od mraza puca, još jedan Božić na vrata kuca, radosna neka je tvoja duša, dok Gospod molitvu tvoju sluša. Za tebe moli i srce moje, neka se ispune sve želje tvoje i Bog da te kroz život vodi, RADOSTAN BOŽIĆ, HRISTOS SE RODI!
Od godine do godine neka tebe sreca prati, da drugima cinis dobro, pa da ti se dobro vrati.
Da te uvek zdravlje sluzi, da te vodi ljubav cista, pa da zivis sto godina i rodjenje slavis Hrista.
Gospod nek te svuda vodi MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI!
Domacice zorom rani,da te vole ukucani,Cesnicu im ti zamesi da se nesto lepo desi i da i ovog 7. januara,u tvom domu zablista zlatna para.HRISTOS SE RODI!
Bog mi dade malo snage da pozdravim meni drage i za zdravlje da ih pitam, pa i Bozic da cestitam, da vas uvjek sreca prati da se dobro dobrim vrati. Da vas zvezda srece vodi MIR BOZJI HRISTOS SE RODI.
Slusam crkvenih zvona glas , setim se najmilijih u taj cas , Bogu zahvalim ZA sve vas . Nije hladno i nisu snegovi beli al' ti srce moje blagoslozen BOZIC zeli .
Ustaj jutros zora sviced prekrstise popij pice sveto drvo ti poseci kao sto su nasi preci tri ivera nosi kuci nemoj Badnjak zemljom vuci za ovaj praznik Bogu slavi sa tri pucnja to objavi
Kad na Bozic cesnicu budete lomili i u zdravlju i sreci se Bogu molili, neka vas sreca i radost kroz zivot vodi, srecan vam BOZIC I HRISTOS SE RODI!!
Sveto drvo badnjak što ti danas kuću krasi nek donese svaku sreću i od svake muke spasi, da ti vedra sviću jutra i srećan ti Božić sutra...

Dodaj novu poruku

Broj znakova: 0