Поруке за честитање Божића - Христос се роди!

Христос се рађа - славите! Христос са небеса - у сусрет му изађите! Христос на земљи - узнесите се! Певај Господу сва земљо! У весељу пој народе - јер Он се прослави. ХРИСТОС СЕ РОДИ!
Добри доме срећан Божић, у векове здрави били, с бадњаком се веселили. Нек вас срећа здрављу води, Мир Божји, Христос се роди!
Срећан Божић и бадњаци и да жива будеш мајци, да дивна момка нађеш, са њим на Божић да изађеш, да се чврста љубав роди, да те одмах кући води. ХРИСТОС СЕ РОДИ!
Mir u Zemlji, a u kući sloga, dobro zdravlje Gospoda Boga.
Da iskrene imaš prijatelje, da ti Gospod usliši sve želje.
Da sve radiš časno i pošteno, a u zdravlju trošiš zarađeno.
Stazom sreće nek te Gospod vodi, MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI
Srećan Božić svima, svim pravoslavnim hrišćanima, nek vas anđeo kroz život vodi, MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI.
Из љубави жарке Ти се снеба спусти,
Из вечне светлости у мрак злобни, густи
Дављеним у греху пружи свете руке,
Зачуди се небо, земља затресе се;
Добро дошао, Христе! Људи, радујте се!

Христос се роди!
Ој народе Српски славни, слави Божић православни. Немој да нас наговоре, да славимо од невоље, да славимо политички кад се слави католички. ХРИСТОС СЕ РОДИ!
Dobro jutro kućo stara, evo 7. januara. Pod nogama škripi slama, stigo Božić, blago nama. Nek vas Božija svetlost vodi, MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI.
ХВАЛА ТИ БОЖЕ као брату што нам врати БОЖИЋ БАТУ, сва се деца с тиме слажу не верују деда мразу. ХРИСТОС СЕ РОДИ, Србине мој!
Srećan Božić živi bili, u zdravlju se veselili, neka vam Bog podari zdravlje, da nam tuge bude sve manje, da proslavite Božić kroz zdravlje i veselje i neka vam se ostvare sve želje. HRISTOS SE RODI!
Tebi se Bože danas molim, za sve one koje volim! Ispuni im svaku želju, neka žive u veselju, nek im svaki dan bude kao Božić radostan. Mir Božiji, Hristos se rodi.
Данас је свака мисао једна жеља, жеља за дом, за брата, пријатеља - за лепше сутра, за дане боље, да као Исус имаш снаге и воље... Нек осветли Божић срца чистотом, ти човек буди, сијај добротом... А док се неко за тебе моли, ти срећу пожели, праштај и воли. Мир Божији, Христос се роди!
Da vam kuća bude puna veselja, da vam se ostvari bar hiljadu želja, da vas blagoslov svuda vodi, SREĆAN VAM BOŽIĆ, HRISTOS SE RODI!!!
Neka Bog uz svete dane cuva tvoje ukućane. Za rođenje svetog Hrista nek u kući sve zablista. Nek vas prate moje želje: sreća zdravlje i veselje!!!
Nek HRISTOVO sveto drvo podari ti sreću prvo i nek tamjan zamiriše nek veseljem kuća diše, nek vam srećom dom zablista za rođendan BOGA HRISTA!
Veseli me riječ tvoja, što poželje domu mome, zdravica se uvek vraća iskrenome i poštenome. Neka tamjan sa oltara, Hilandara i Vračara a i badnjak grana sveta, kuću čuva mnogo ljeta, a i sveća koja gori nek prozore sve otvori, neka srećom dom zablista za ROĐENJE BOGA HRISTA.

Dodaj novu poruku

Broj znakova: 0