SMS poruke za Dan zaljubljenih

Са љубављу режи лозу,биће вина рујна на наш празник Св.Трифуна.Православље веро жива можемо ли ми без Valentina?
zelim ti lako noc i jako nisam kraj tebe ja znaj dodjidju i kad se nenadas u snovima cu ti ja biti i ja znam da ces me pozvati i reci dodji kod mene tesko mi je bez tebe draga moja safet memeti i biljana nikolic
ljubav nema nikad kraja i srece neces znati koje mane ima tvoja ljubav ljudi ce misliti da ti je srce jos useljeno bolje da preskocis cekanje sakupis hrabrost i kazes joj da ti se svida
Znam tvoje ime, znam tvoje prezime, znam gde živiš, znam miris tvoje kose, samo ne znam ukus tvojih usana. Daj, pomozi nije fer da padnem na jednom pitanju :)
Nekad je teško naći reči, jer onih pravih tako je malo, a zar su uopšte i one potrebne da shvatiš da mi je do tebe stalo! Srećan ti dan zaljubljenih!
Gde si moje medeno, bez tebe sve je ledeno. Čuvam poljupce samo za tebe, želim te odmah kraj sebe. Imam ti nešto reći, kratko u dve reči, a one glase: volim te.
Pogledaj mesec što na nebu putuje, seti se srca što za tobom luduje. Imam jednu želju, a ona je prosta – da si pored mene, bilo bi mi dosta! Srećan Dan zaljubljenih!
Sklopi oči plave, usne spusti svoje, otegni te ruke što ukršteno stoje. Poljubi me jednom, učini me robom, zagrli to telo što drhti pred tobom! Srećan ti dan zaljubljenih!
Poleteli anđeli poput ptica, dotakli predivan osmeh tvoga lica, nek ponesu poruku na krilima belim da srećan dan zaljubljenih od srca ti želim!!!
sedeli smo u klupi ibili drugari .nisam htela sanmo to želela sam nešto više al on nije hteo dok jednog dana on mi poruku nije napisao to je bilo lepo zajedno smo sadsrećni i beseli slavimo ovaj zaljubljeni dan
Ljubav su mora,ljubav su neba,ljubav je sve sto ljudima treba,ljubaj je potok sto tece iz raja a poljubac putic sto dva srca spaja.Srecan ti dan zaljubljenih

Dodaj novu poruku

Broj znakova: 0