Poruke za čestitanje Nove godine

Ne mora da se rimuje samo da ljubavi u noj ima i evo saljem ti poruku ovu od srca tebi i vojim najmilijima. SRECNA NOVA GODINA
To što nismo jedno pored drugog u ovom trenutku ne znači da u mislima nisam sa tobom.Brojimo zajedno:deset,devet,osam,sedam,šest,pet,četiri,tri,dva-SREĆNA NIVA GODINA! :*
Želim ti puno, puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, seks bez reklamacije i što manje sekiracije u 2013-oj.
Zaboravi svu tugu, muku i boli, u Novoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti neko želje kvari u Novoj godini sve ih ostvari. Srećna Nova godina!
ja mozda nisam neko vazan i mozda nemam moci,ali mogu da te volim i to je jedino sto cu ikada moci,pa tako i u ovoj novogodisnjoj noci.
Puno zelja,a premalo mesta,puno pitanja a poruka tesna,puno zelja,a reci je malo.Ipak sve je preveliko da bi u ovu poruku stalo.
SRECNA NOVA 2014GODINA
Koliko se zemlja oko sunca krece toliko ti želim uspeha i sreće.srećna ti nova!
Kada na satu kazaljke sklope se
mi znacemo da Nova godina dosla je.

Jedni drugima poklopne dacemo a
poklone Deda Mraza ispod jelke
nacemo.

Bozicni duh vlada u nama i
zato zelimo srecnu Novu godinu vama.
*SVE*TE*MALE*PAHULJE*BELE* *TO*SU*MOJE*ISKRENE*ZELJE*! *JA*NEMAM*TOLIKO*SLOVA* *NEK*TI*JE*SRECNA*GODINA*NOVA***!!!
Pogledaj u kazaljke,sklopile su se na 12,ja nisam tu, ali pravi se ko da jesam,jer i ako me nema, ja sam tu negde, ti me ne vidis, ali kad procitas ovo čućeš samo jedno SREĆNA NOVA GODINA! ☺ ♥
Puno zdravlja, sreće, para, uspeha i veselja, lepih stvari, puno smeha i puno ostvarenih želja! Puno sunca, svetla, sjaja, ljubavi i zagrljaja, mirnih noći, srećnih dana, SREĆNA NOVA PRAVOSLAVNA!!!
Kad zima donese gomilu snega,
probaj da se setih bilo svega
lepog i carobnog.

Kad Nova godina polako stize,
ti kitis jelku,a sve je blize,
zamisli zelju blistavu,sjajnu,
a novu godinu divnu i bajnu.
Srpski mislim, srpski pišem, srpski zborim, srpski dišem, srpsku crkvu obilazim, moje milo srpstvo pazim. Za njega se bogu molim, pravoslavlje sveto volim, i krstim se sa tri prsta, tradicija to je srpska.
I dičim se jer ja imam srpsko srce u grudima, pa ću noćas kao i ti srpsku novu proslaviti.
Ja sam sama gde si ti meni sada. Gde god dasi neka si. Da si ti meni ziv i zdrav to ti zelim ja.....Zelim ti sve od srca najbolje u novoj 2014godini.
Neka ti staze zivota budu posute kristalima cveca a staze ljubavi kristalima srece i sve sto sto je lepo u ovoj novogodisnjoj noci zeli ti Milica
U .+""+.+""+.
ovoj + SREĆNA +
Novoj " "
uspeha +. 2014 .+
i smeha " "
i slavlja +.+
i zdravlja *
i brdo love Pošalji ovo
i ostvarene snove! Novogodišnje srce
SREĆNA TI NOVA onom ko ti je drag.
2014 Jer to upravo
GODINA i ja radim sad!
UZ NAJLEPSE NADE I NAJLEPSE ZELJE,ZELIM DA PROVEDES VELIKO VESELJE,ZATO TI PISEM PORUKU OVU-ZELIM TI SRECNU GODINU NOVU!!!

Dodaj novu poruku

Broj znakova: 0