Poruka broj #10527

Додека денот мисли на ноќта,Додека ноќта полека се буди,Раното утро мене ме буди.Го чекам времето кога заедно ќе бидеме,векот со насмевка ние да го минеме.Целиот свет занас нека знае,Љубовта наша и во рај нека трае:Само за тебе јас знам Биди со мене да не останам сам.Највеке те сакам верувај ми,ТЕ МОЛАМ ИСКРЕНО САКАЈ МЕ И ТИ. *****